marime text:

Un tanar de 22 de ani a sfarsit facut BUCATI de un malaxor!

In chinuri groaznice a sfarsit un tanar de 22 de ani din Targu Mures! Baiatul, angajat la o firma de prelucrare a maselor plastice, a fost strivit de malaxorul pe care il curata. Fara sa isi dea seama, seful lui a pornit masinaria ucigasa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nenorocirea s-a intamplat marti seara, cu 5 minute inainte ca tanarul sa isi termine programul. Curata un malaxor, cand seful de tura a apasat, din greseala, un buton si a pornit instalatia.
 
A auzit tipete, dar pana s-a oprit masinaria, era deja prea tarziu. Barbatul si-a recunoscut vina in fata politistilor si este cercetat acum pentru ucidere din culpa.
 
Conducerea societatii spune ca firma are toate actele in regula si ca normele de protectia muncii au fost respectate. Tanarul lucra doar de o luna la fabrica respectiva. Barbatul care a apasat butonul si a pornit malaxorul risca pana la 7 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariudzfsdd (2011-05-18 21:13:17)
lasa mai cretinule ca stim cu totii cum se face protectia muncii in romania la orice firma luata aleatoriu. practic le zice responsabilul psi sa semneze si nu face nici un instructaj sau daca il face e doar ca sa zica ca a facut si el ceva. sa nu ne mai ascundem dupa cires ca nu rezolvam nimic in felul asta.daca autoritatile care vor salariile marite si faceau atata galagie cand au fost taiate, si-ar face treaba probabil de multe ori nu s-ar ajunge aici
raspunde »
turcul (2011-05-18 15:50:42)
nasol... saracu baiat a murit din neatentia altuia...pacat... este o lume nedreapta si cruda in care traim :(
raspunde »