marime text:

Un roman care se pregatea de nunta a murit in Spania. A cazut in gol, de la 15 metri inaltime

De la extaz, o familie din Bistrita Nasaud a ajuns la agonie! Oamenii se pregateau de nunta, cand au primit tragica veste ca viitorul mire a murit departe de cei dragi, tocmai in Spania, unde se dusese sa stranga bani, pentru a-si face un rost in viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marius lucra pe un santier in Madrid, la constructia unei cladiri. S-a prabusit in gol de pe schela, de la 15 metri inaltime; odata cu el, s-au zdrobit si inimile celor care il iubeau.

Duminica - ziua in care fi urmat sa-si cumpere verighetele, va fi acum cea mai neagra zi pentru apropiati, pentru ca il vor conduce pe ultimul drum.

Trupul lui Marius va ajunge in tara vineri, cu o cursa speciala.

In Dumitra, satul de unde a plecat Marius sa-si faca un rost pe lume, toata lumea il plange. 

Marius nu purta echipament de protectie, iar incercarile medicilor de a-l salva au fost zadarnice.

Parintii sunt cei mai afectati: de la Marius, le-au mai ramas doar cateva fotografii, acoperite acum de lacrimi. Mama lui a presimtit ca se va intampla ceva rau.

Mireasa lui Marius a plecat acum in Spania, sa ii vegheze somnul de veci si il va aduce in tara, unde isi a lua apoi rams bun pentru totdeauna.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu