marime text:

Un profesor renumit s-a sinucis cand a aflat ca boala de care suferea s-a agravat!

Doliu printre dascalii si elevii din Zalau, dupa ce un reputat profesor de la cel mai bun liceu din oras si-a pus capat zilelor. Suferea enorm de cand aflase ca are o boala incurabila si nu se putea impaca cu gandul ca va trebui sa renunte la catedra.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In plus, il dobora ideea ca ar putea deveni o povara pentru cei dragi.

Ioan Briscan a avut o relatie extrem de lunga si de speciala cu colegiul unde a predat pana de curand: fusese elev acolo, apoi, peste ani, s-a intors ca si cadru didactic si a profesat inca 35 de ani. S-a imbolnavit insa de diabet si chiar daca in ultimii ani reusise sa tina boala sub control, acum, ultimele analize au aratat ca nu mai are sanse, iar acest gand l-a torturat fara incetare.

Intr-un moment de depresie, i-a scris sotiei sale o scrisoare de ramas bun, apoi s-a spanzurat in podul blocului unde locuia.

Vestea mortii profesorului de matematica a fost soc pentru toti cunoscutii sai, care l-au iubit si l-au respectat.

Ioan Briscan era casatorit si avea doi copii. Unul dintre ei, stabilit in Franta, este deja in drum spre casa, pentru inmormantare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu