marime text:

Un pompier a murit in timp ce incerca sa stinga un incendiu aruncand apa cu galeata!

Datoria a fost mai presus de orice pentru un pompier din Mures, care a murit miercuri noapte, incercand sa stinga incendiul izbucnit la gospodaria unui vecin. Din cauza ca masina de interventie nu era dotata cu furtun, barbatul urcase pe autospeciala si scotea apa din cisterna cu galeata.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.S-a prabusit de-acolo fara suflare, la scurt timp. L-a sufocat fumul sau l-a rapus efortul, cred colegii sai, care au incercat zadarnic sa-l resusciteze.

Barbatul in varsta de 43 de ani era pompier voluntar in comuna Eremitu. Imediat ce-a primit apelul de urgenta a plecat imediat cu un coleg, sa stinga flacarile. N-a mai apucat sa-si duca misiunea la capat.

Medicii spun ca barbatul s-ar fi putut intoxica cu fum, dar nu exclud nici varianta unui infarct din cauza efortului. Autopsia va lamuri cauza mortii.

Pompierul era casatorit si avea doi copii mici.

In timpul incendiului, din motive necunoscute, localnicii i-au agresat pe jurnalistii veniti in localitate. Politistii urmeaza sa investigheze in ce imprejurari a avut loc atacul si cine este vinovat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu