marime text:

Un politist de frontiera s-a sinucis - avea rate de 2.000 de lei pe luna!

Datoriile l-au bagat in mormant pe un politist de frontiera din judetul Timis! Sotia lui l-a gasit marti seara fara viata, intr-o anexa a casei in care locuiau impreuna cu fetita lor de 7 ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul avea de platit, lunar, rate de 2.000 de lei si nu mai facea fata, de cand ii scazuse salariul. Ajunsese sa se certe des cu sotia din cauza banilor si in ultima vreme, tot ameninta ca se va sinucide.

Barbatul de 30 de ani lucra la Politia de Frontiera din Sannicolau Mare de 10 ani, iar colegii spun ca era un angajat model. Potrivit anchetatorilor, el ar fi spus de mai multe ori ca isi va lua viata, dar nimeni nu i-a dat atentie.

Rudele au crezut ca este doar o suparare de moment, din cauza problemelor financiare. Marti insa, s-ar fi certat din nou cu sotia, iar seara si-a dus la bun sfarsit amenintarile. Femeia l-a gasit fara suflare, intr-o anexa din curtea casei. In urma barbatului, a ramas o fetita de 7 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu