marime text:

Un muncitor a murit ingropat de viu in santul pe care il sapa!

Moartea a lovit fulgerator, miercuri dupa-amiaza, la Mioveni, in Arges. Un muncitor de 56 de ani, angajat de o societate care facea lucrari pentru primarie, a murit ingropat de viu in santul pe care il sapa. Pamantul s-a surpat peste el si cu toate eforturile celor din jur, nu a mai putut fi salvat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Colegii spun ca au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa-l salveze pe barbatul care s-a stins sub ochii lor.

Vestea ca omul nu a fost scos viu de sub pamant i-a ingenuncheat pe cei din familia lui.

la fata locului au sosit si politistii si inspectorii ITM, care au inceput o ancheta. Procurorul va stabili apoi cine se face vinovat de moartea muncitorului de 56 de ani.

Intreaga zi a plouat si, in mod normal, n-ar fi trebuit ca muncitorii sa faca sapaturi. Oamenii refuza, insa, sa comenteze acest lucru si spun doar ca sefii i-au trimis la munca, iar ei n-au avut incotro. Stiu ca se expun riscurilor, dar nu au ce face, pentru e aproape imposibil sa-si gaseasca un alt loc de munca in aceste vremuri.

Pentru sotia barbatului, ramasa acum vaduva, nu exista niciun fel de consolare. Totusi, copiii ei, ajunsi deja oameni in toata firea, ii vor fi alaturi in acest moment greu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu