marime text:

Un elev de 14 ani s-a spanzurat pentru ca n-a mai suportat sa fie umilit de colegi si profesori

Mintea necoapta a unui copil de 14 ani, din judetul Iasi, nu a gasit alta solutie sa lupte cu umilinta venita din partea celor din jur decat prin moarte. Baiatul a vrut sa se sinucida dupa ce profesorii si colegii l-au batjocorit pentru ca incercase sa fure un calculator.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.N-a gasit prea multa intelegere nici din partea parintilor care isi vad acum copilul in stare critica pe patul de spital. Tatal sau l-a gasit in ultimul moment, cand inca mai respira.

Baiatul, elev in clasa a  8-a, premiant si foarte apreciat pentru performantele sportive pe care le avea, a fost surprins de paznic pe holurile scolii cu computerul in brate. Degeaba s-a aparat spunand ca avea de gand sa-l tina doar cateva ore ca sa-si copieze niste jocuri.

Profesorii l-au mustrat in fata clasei, iar colegii l-au etichetat imediat drept hot, iar copilul a cedat.

Este acum in coma, iar medicii spun ca doar un miracol l-ar putea ajuta sa ramana in viata. Parintii, care nu s-au dezlipit o clipa de la capatiul lui, spun ca vina pentru tot ce s-a intamplat o poarta profesorii care l-au certat fara sa tina cont ca poate nici nu era vinovat.

Mai mult, l-au amenintat si ca il vor da pe mana politiei. Speriat la culme, baiatul s-a spanzurat cateva ore mai tarziu in spatele casei.

Dupa ce l-au resuscitat zeci de minute, medicii au cerut ajutorul unui elicopter ca sa-l poata duce cat mai repede la spital. Copilul e tinut acum in viata doar de aparate.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu