marime text:

Un elev de 11 ani si-a rupt piciorul dupa ce a sarit de la etaj, ca sa-si impresioneze colegii

Din teribilism, un elev de clasa a V-a din Arad a sarit de la etajul intai al liceului german la care invata. Ca sa-si impresioneze colegii, a coborat mai intai pe burlan pana la parter, de doua ori, dar cum cei din jur il incurajau sa sara, copilul a facut gestul nebunesc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Incidentul s-a petrecut luni dimineata, in pauza de dupa prima ora de curs. Unul dintre copiii care de-abia a implinit 11 ani a pus pariu cu colegii ca este in stare sa sara de la fereastra clasei, aflata la etajul intai. Ceilalti l-au incurajat, in loc sa il opreasca. La a treia incercare insa, norocul n-a mai fost de partea lui.

Saltul de la etaj i-a garantat o aterizatre dura si si-a rupt un picior. Cand l-au vazut jos, colegii lui si-au dat seama cat de grav e totul si au alertat imediat profesorii. O ambulanta SMURD l-a transportat pe copil la spital.

Cand au auzit de ce a fost in stare baiatul lor, parintii lui Andrei au venit intr-un suflet la scoala.

Profesorii au inlemnit cand au auzit ce s-a intamplat. Il stiau pe Andrei drept un copil zvapaiat, dar nu s-au gandit ca ar putea merge atat de departe cu actele lui de terbilism.

Conducerea scolii ancheteaza acum acest incident, dar este putin probabil sa gaseaa vreun alt vinovat pentru cele intamplate, in afara de elevul care a sarit pe geam.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu