marime text:

Un culturist roman a murit in Miami - nu mancase si nu bause apa in ultimele TREI ZILE!

Moarte socanta, in Miami. Un culturist roman, in varsta de 28 de ani, plecat in Statele Unite ca sa participe la un concurs renumit, a facut stop cardiac in somn, dupa regimul pe care l-a tinut in ultimele zile. O dieta dura, fara apa si fara mancare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei care-l cunosc spun ca sportivul acumulase oboseala in ultimii ani si in plus, era tensionat inaintea probei.

Sportivul Viorel Ristea a devenit cunoscut acum doi ani, dupa ce a obtinut locul al treilea la un concurs de culturism organizat la Las Vegas. Avea 1 metru 80 inaltime, 105 kilograme si 53 de centimetri circumferinta bratului. Este vorba despre o statura atletica, conturata in 13 ani de antrenamente zilnice.

Inaintea fiecarei competitii isi schimba drastic regimul de viata.

In week-end, Viorel ar fi trebuit sa urce pe o scena din Miami pentru o intrecere de fitness. Se pare ca trei zile inainte, nu a baut deloc apa, pentru ca tesutul muscular sa arate cat mai striat. Cel mai probabil, acesta masura, dar si oboseala i-au fost fatale.

Prietenii sunt distrusi. Au vorbit cu Viorel cu o zi inainte sa moara.

Medicii nutritionisti vorbesc insa si despre efectele dezastruoase pe care le au in timp substantele luate de culturisti ca sa isi mareasca masa musculara.

Repatrierea trupului costa 8.000 de euro, insa din pacate ai lui nu dispun de aceasta suma.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu