marime text:

Un copil de 9 ani risca sa-si piarda vederea, dupa ce un pompier l-ar fi lovit cu o piatra in cap

Acuzatii grave la Botosani. Un copil de 9 ani a ajuns la spital, dupa ce, sustine el, ar fi fost lovit in cap cu o piatra, aruncata de un pompier. Totul s-a intamplat chiar in curtea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Plutonierul acuzat nu a fost deocamdata sanctionat de sefii sai, care vor sa vada mai intai daca el e vinovat intr-adevar de starea copilului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Copilul de 9 ani este la spital, la Iasi. Medicii l-au operat deja la un ochi, la care a suferit  un puternic traumatism. Nu se stie inca daca asta ii va afecta vederea permanent sau doar temporar.

Baiatul s-a urcat marti pe gardul ISU Dorohoi si de acolo intr-un copac din unitate. Un subofiter i-a cerut sa coboare, dar copilul a refuzat. Baiatul spune ca atunci militarul ar fi aruncat cu o piatra spre el, ca sa-l sperie, insa l-a nimerit drept in ochi.

Medicii de la Iasi spun ca va mai fi nevoie si de alte investigatii, pentru a vedea cat de afectat este globul ocular.

Ramane acum de vazut ce spun legistii - daca rana a fost cauzata de piatra aruncata sau putea fi provocata de o eventuala cazatura din copac. Parchetul Militar a deschis o ancheta. Pana la o concluzie finala, sefii ISU Botosani spun ca nu vor lua nicio masura impotriva plutonierului de 27 de ani, care pana acum n-a avut nicio sanctiune disciplinara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu