marime text:

Un cetatean austriac a vrut sa-si dea foc in sala de judecata! Vezi ce motiv are

Intamplare socanta joi, la Tribunalul Timis. Infasurat in tricolorul romanesc, un cetatean austriac a incercat sa isi dea foc chiar in sala de judecata. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul a cedat nervos, dupa ce magistratii au amanat din nou judecarea cauzei sale, dupa 7 ani de procese.

Barbatul se judeca pentru un imobil din Timisoara, cumparat in 2004. Desi locuieste in Austria, venea periodic in tara pentru acest proces. Intentiona sa transforme casa cumparata intr-un motel, insa din cauza unui litigiu, nu putea sa se foloseasca de el.

Joi, cand a aflat ca termenul a fost din nou amanat, a cedat.

Omul acuza Primaria Timisoara ca s-a folosit abuziv de imobilul cumparat de el. Reprezentantii primariei nu comenteaza in niciun fel aceste acuzatii, spun doar ca procesul este pe rol si doar instanta va decide.

Barbatul, care lucreaza ca si taximetrist in Austria unde este stabilit cu familia, va trebui sa suporte acum amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu