marime text:

Un barbat si-a dat foc si risca sa moara pentru ca statul i-a redus alocatia de sprijin

Saracia l-a impins in prapastie pe un barbat de 32 de ani, din Vaslui. Omul si-a dat foc, disperat ca nu mai are bani pentru fetita lui de 9 ani. Vecinii l-au vazut si i-au sarit in ajutor, iar acum barbatul se zbate intre viata si moarte, pe un pat de spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pacientul este internat in stare foarte grava la Spitalul de Urgente din Iasi. Are arsuri de gradele 3 si 4 pe 80 la suta din suprafata corpului. A fost operat, iar acum este in terapie intensiva. Medicii sunt foarte rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire.

De doi ani ani barbatul a fost parasit de nevasta care a plecat la Bucuresti cu doi dintre cei trei copii pe care ii au. Omul, impreuna cu fata de 9 ani, locuia acum cu mama lui. Reusea sa munceasca doar cu ziua uneori, desi oamenii din sat il stiu de om linistit si gospodar.

Singurii bani pe care conta erau cei 470 de lei pe care statul ii acorda lunar ca ajutor pentru familiile monoparentale, cu venit redus. De la 1 ianuarie, acest ajutor a scazut la 370 de lei. Suparat ca bani s-au imputinat, omul a intrat in panica atunci cand a vazut ca n-a primit nimic pe ianuarie. Nu stia ca plata se va face abia in februarie, din cauza lucrului la dosare. A crezut ca a ramas fara nici un sprijin financiar.

I-a spus mamei sale ca nu poate sa traiasca asa, fara nici un leu, ca sa-i cumpere fetitei de mancare si a vrut sa renunte la viata. Vecinii care l-au vazut in flacari i-au stins hainele si au chemat Salvarea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu