marime text:

Un barbat cercetat pentru fuga de la locul accidentului s-a aruncat de pe bloc!

Din moartea pe care si-a ales-o singur au incercat medicii din Iasi sa-l smulga pe un barbat de 51 de ani, care s-a aruncat de pe bloc. Nu mai suporta presiunea unui proces si a ales sa-si ia viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oricat s-au luptat medicii pentru el nu l-au putut salva.

Vecinii din bloc au ramas uluiti cand l-au vazut pe barbat izbindu-se de caldaram. Il stiau drept un om echilibrat, insa spun ca nu mai avea liniste, de cand primise citatia la un nou termen in procesul in care era inculpat, pentru fuga de la locul accidentului si vatamare corporala.

In toamna trecuta, era angajat la firma fiului sau ca sofer si a lovit cu masina o persoana aflata in stare de ebrietate si care circula pe mijlocul drumului.

Politistii au stabilit ca omul de 51 de ani era si el baut si ca a fugit de la locul accidentului, iar pentru asta au vrut chiar sa-l aresteze. De atunci barbatul traia cu spaima ca va ajunge in puscarie. In plus, nu mai putea lucra, dupa ce permisul i-a fost ridicat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu