marime text:

Un barbat a stat in casa 3 luni cu cadavrul putrezit al mamei sale dintr-un motiv incredibil!

Un barbat de 65 de ani din judetul Cluj si-a tinut mama moarta in casa, timp de trei luni, pentru a-i incasa pensia. Postarita a intrat la banuieli, miercuri, cand a vazut ca tot fiul femeii ia banii si i-a spus ca va anunta autoritatile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru a treia luna consecutiv barbatul din satul clujean Viisoara a luat pensia in locul mamei sale, sustinand ca aceasta e internata in stare grava.
 
Postaritei i s-a parut suspect si i-a zis ca va verifica daca batrana e la spital si apoi va suna si la politie. Dupa ce a plecat femeia, omul a intrat in panica si a incercat sa isi ia zilele. Un vecin a reusit sa il salveze.
 
Politistii chemati de postarita au incremenit cand au intrat in casa barbatului. Pe un pat, zacea cadavrul femeii de 89 de ani. Era in stare avansata de putrefactie.
 
Medicii l-au resuscitat pe barbatul de 65 de ani si inima lui a inceput din nou sa bata. Apoi, l-au transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Turda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu