marime text:

Un baietel de 4 ani a murit spanzurat cu bluza cu care era imbracat!

O drama cutremuratoare si absurda a zdrobit o familie din Mures: un baietel de 4 ani a murit sufocat de bluza pe care o purta si care i s-a infasurat  in jurul gatului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand a fost gasit, era prea tarziu ca sa mai poata fi salvat. Baietelul fusese cu tatal lui la taiat de lemne in padure, iar la intoarcere i-a spus ca da o fuga in vecini, la bunici.

Copilul s-a urcat in joaca pe un gard de lemn, insa cand a vrut sa coboare, bluza i s-a agatat intr-un par. S-a sufocat in timp ce incerca sa scape. Drama este cu atat mai mare cu cat chiar tatal sau l-a gasit fara suflare cand s-a dus sa-l caute.

Daca n-ar fi zabovit cat sa deshame caii de la caruta, poate ar fi ajuns langa el la timp. Era singurul lui copil, asa ca el si sotia lui sunt distrusi de durere. Politistii ivestigheaza si ei cum s-a petrecut totul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuRemus Sorin Soporan (2011-04-04 17:25:34)
Dumnezeu sa il ierte pe micut, Am vrea sa stiim si noii cei din STRAINATATE din ce localitati si unde , sa petrecut accidentul asta ,a la fel si celelante care nu apare niciodata localitate sau satu , sau Comuna , va rugam sa afisati macar aici pe site Locul unde sa petrecut accidentu....Respecte si sanatate din Spania la toti de la PRO TV
raspunde »
vip10xxxx (2011-04-04 15:23:30)
trist.......*****/watch?v=40qnhNQsaUo
raspunde »