marime text:

Un baiat de 15 ani a vrut sa se sinucida cu antigel!

Teribilismul varstei si neglijenta parintilor au nenorocit trei copii din Carei. Unul dintre ei a murit, iar ceilalti au ajuns in spital in stare grava, dupa ce au inghitit o substanta deosebit de periculosa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ultima victima, un baiatul de 15 ani, elev in clasa a opta, se intoxicase mai multe zile la rand cu antigel, insa ieri, dupa ce a iesit de la scoala, a cazut pe strada. Un prieten l-a ajutat sa ajunga la cel mai apropiat spital, iar dupa un periplu la unitati medicale din Carei si Satu Mare a fost adus la Cluj.

Le-a spus medicilor ca avea probleme si de aceea a incercat sa-si ia viata.

Bizar este insa ca in urma cu cateva saptamani, o fetita de 10 ani s-a intoxicat cu aceeasi substanta, pentru ca cea mai buna prietena se apropiase prea mult de baiatul de care era indragostita.

Un alt elev, de la aceeasi scoala, a murit in imprejurari similare; el avea probleme cu parintii, care voiau sa divorteze. Ingrijorati, politistii fac o ancheta, ajutati de psihologi.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu