marime text:

Un bacauan s-a spanzurat dupa ce sotia a ramas iar insarcinata!

Coplesit de griji si remuscari pentru ca nu avea ce sa le puna pe masa celor patru copii ai sai un barbat de 35 de ani din judetul Bacau si-a pus capat zilelor. I s-a umplut paharul cand sotia l-a anunatat ca este din nou insarcinata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Coplesit de lipsuri, omul n-a tinut cont nici macar de faptul ca el era singurul care mai aducea bani in casa. Sotia nu mai putea sa munceasca de cand ramasese insarcinata si o duceau tot mai greu.

Nevasta care acum il plinge disperata, dar si vecinii omului stiau de chinul lui. Mai ales ca si in urma cu doi ani incercase sa-si puna capat zilelor. Atunci, sotia l-a salvat in ultima clipa. Atit femeia cit si alti oameni apropiati au incercat apoi cu vorba buna sa-l faca pe barbat sa vada viata cu alti ochi. Tinarul cazuse insa intr-o depresie adanca. I se rupea inima cind vedea ca nu are cu ce sa-i imbrace si sa-i hraneasca pe cei mici. Mai ales ca nici macar nu avea o slujba stabila si muncea doar cu ziua pe unde apuca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu