marime text:

Un asteroid ar putea sa rada de pe suprafata pamantului un oras intreg, in orice moment

Oamenii de stiinta din intreaga lume spun ca pericolul care vine din spatiu este foarte mare. Tocmai de aceea incearca sa puna la punct o strategie la nivel mondial care sa ne apere planeta de amenintarea meteoritilor.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In fiecare zi, intre zece si 20 de meteoriti lovesc Pamantul. Cu cat sunt mai mari, cu atat devin mai periculosi. Pe zi ce trece, oamenii de stiinta descopera zeci de mii de asteroizi, iar multitudinea lor ii face acum sa se gandeasca la o modalitate prin care sa ne aparam de ei.

Marimea unui asteroid variaza intre 25 de metri si 10 kilometri. Cu alte cuvinte, unul gigant ar putea sa duca la disparitia noastra ca specie.

Sansele ca acest scenariu sa prinda viata sunt de 1 la 1.000.

Dar impactul cu un asteroid mai mic ar putea sa distruga un oras intreg. Iar riscul sa se intample asta in urmatorii ani e si mai mare.

Din aceasta cauza, la nivel mondial se cauta solutii impotriva impactului cu asteroizii. Iar printre specialisti se numara si

Mai multi oameni de stiinta din lumea intreaga vor participa maine la conferinta "Aparare planetara" organizata la Bucuresti.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu