marime text:

Un alt tramvai a deraiat la Iasi, la 3 zile dupa ce un om a murit intr-un incident similar!

 Al treilea incident in patru zile, in care este implicat un tramvai la Iasi. Joi seara, un vagon a deraiat intr-o zona centrala a orasului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul se petrece dupa tragedia de luni, in care o garnitura a spulberat mai multe masini, a omorat un om si a ranit grav alti trei.

In plina ancheta legata de nenorocirea de luni, se petrece un nou incident la Iasi. Tramvaiul se retragea la depou si nu avea calatori. La un moment dat, vatmanul a vazut ca vehiculul sare brusc de pe sine, dupa ce o componenta de la rotile din fata a cedat.

Din fericire, nici un autoturism nu se afla in apropiere, asa ca nu s-au inregistrat victime, conducatorul tramvaiului scapand si el nevatamat. Incidentul se petrece la doar trei zile dupa ce un alt tramvai nu a oprit la timp si a spulberat cinci autovehicule oprite la semafor.

Si nu mai departe de miercuri s-a petrecut un alt eveniment: o clema care sustinea firele de tramvai a cedat, iar circulatia a fost intrerupta aproape o ora.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu