marime text:

Un adolescent s-a sinucis pentru ca a pierdut la jocurile de noroc banii pentru o rata la banca

Lasat sa se zbata singur cu problemele adolescentei, un baiat de 16 ani, din judetul Bacau a ales sa moara, cand a ajuns intr-o situatie din care nu a mai stiut cum sa iasa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pierduse la jocurile de noroc multi bani cu care ar fi trebuit sa achite o rata. S-a speriat apoi ca nu avea de unde sa acopere suma si s-a omoarat.

Localnicii spun ca toate problemele baiatului au inceput dupa ce mama sa a plecat la munca in Italia, in urma cu trei ani. De-atunci s-a inchis in sine si practic n-a mai comunicat cu nimeni. Locuia doar cu tatal sau, dupa ce cele trei surori ale sale s-au maritat si s-au mutat la casele lor.

Lipsea si de la scoala frecvent si ultima lui grija parea sa fie invatatura. Scapat de sub control de cei din jur, a inceput chiar sa foloseasca substanta etnobotanice, spune una dintre surori sale.

Jocurile de noroc la aparatele electronice erau insa pasiunea lui. Acum, cand a vazut ca a pierdut cateva sute de lei, n-a spus nimanui cat de tare s-a speriat. Tatal sau a inlemnit de groaza cand l-a gasit fara viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu