marime text:

Ultimul lucru pe care vrei sa-l gasesti in fantana - cadavrul unei rude!

Intimplare socanta in judetul Suceava unde o femeie de 64 de ani a fost gasita de rude sale fara suflare in fantana din curtea casei. Nimeni din familie nu si-a dat seama ca lipseste pina cind nora femeii a descoperit din intimplare cadavrul si a sunat inspaimantata la 112. Militarii au reusit cu greu sa scoata trupul fara viata la suprafata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii iau in calcul atat varianta unei sinucideri cat si pe cea a unui accident. Rudele spun insa ca femeia nu avea motive sa-si puna capat zilelor si, cel mai probabil, s-a dezechilibrat cind incerca sa scoata apa. Cum fantana e foarte ingusta, in cadere s-a lovit cu capul de peretii din beton si n-a mai apucat sa strige dupa ajutor.

Atat mama femeii cat si nora cu care locuia in aceeasi curte si-au vazut linistite de treburi fara sa banuiasca vreo clipa ce s-a intamplat, asa ca nimeni nu stie cat a zacut in apa rece adinca de 4 metri. Trupul neinsufletit al femeii, pe care pompierii l-au recuperat cu greu, a  fost transportat la morga pentru necropsie. In functie de concluziile legistilor, anchetatorii vor putea reconstitui apoi tragedia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu