marime text:

Ultimele imagini cu elicopterul prabusit in Bucegi. Vremea era nefavorabila zborului

Mai multe elicoptere survolau miercuri dupa amiaza zona in care s-a prabusit luni aparatul de zbor israelian, in care si-au gasit sfarsitul sapte militari. Misiunea celor trimisi acolo este sa recupereze cat mai multe probe, pentru a-i ajuta pe anchetatori sa stabileasca ce a produs aceasta tragedie. De asemenea, tot ei sunt insarcinati cu recuperarea ramasitelor umane pentru indentificarea victimelor. Intre timp, la scoala de aviatie de la Bobocu si-au instalat tabara israelienii trimisi in Romania sa afle in ce imprejurari au pierit militarii lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Luni dupa-amiaza, pe platoul Bucegilor, langa Babele, un cabanier a filmat doua elicoptere care trec in tandem peste creasta. Cateva minute mai tarziu, la 5 kilometri distanta, unul dintre aparate s-a sfaramat. In ultimele imagini cu elicopterul in zbor se vede ca batea vantul si cerul era innorat.

Este stiut faptul ca pe langa varfurile muntoase se formeaza curenti ascendenti destul de puternici, care in anumite situatii pot influenta traiectoria unui elicopter.
 
Primii care au ajuns la Coltii Tapului, au fost alpinistii. Multi au coborat in rapel pana la locul accidentului. Din urma au venit reprezentantii armatei. Israelul a trimis 85 de persoane.

Cei specializati in astfel de misiuni au facut masuratori, au fotografiat toate urmele existente pe munte si au analizat modul in care elicopterul s-a izbit de creasta. Ramasitele aparatului vor fi ridicate si duse intr-o unitate militara, unde sa poata fi cercetate de experti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu