marime text:

Ultima plimbare cu motocicleta! Doi tineri au murit zdrobiti de un stalp, intr-un accident cumplit

Se numeau Madalina si Adrian, aveau in jur de 30 de ani, iar duminica dimineata, cand inca nu se crapase de ziua, s-au facut praf. Motocicleta cu care circulau cei doi a scapat de sub control, iar cei doi tineri nu au mai avut nicio sansa: au murit pe loc.
Ultima plimbare cu motocicleta! Doi tineri au murit zdrobiti de un stalp, intr-un accident cumplit
Motocicleta lor a prins o denivelare sub roti pe Splaiul Unirii din centrul Bucurestiului si in secunda ce a urmat au zburat direct intr-un stalp. Pana si politistilor le-a fost greu sa-i priveasca dupa.
 
Pe Splaiul Unirii, intr-o zona unde nu functiona iluminatul public, potrivit Politiei, ar fi accelerat peste limita de 60 de kilometri pe ora. Moment in care, din cauza unei denivelari, Madalina, aflata la ghidon, a scapat motorul. S-au dezechilibrat amandoi si s-au lovit violent de asfalt.
 
Motocicleta a fost gasita la peste 30 de metri distanta de trupurile tinerilor. Chiar si castile care ar fi trebuit sa-i protejeze au fost gasite la mare distanta de cadavre. Au zburat, pur si simplu, in urma impactului deosebit de dur.

Cei doi motociclisti au petrecut sambata seara intr-un club in cinstea deschiderii sezonului pentru cei pasionati de doua roti. La 24 de ore distanta, prietenii s-au adunat din nou aici, insa nu mai au nici un motiv de bucurie.
 
Cadavrele celor doi au fost transportate la Institutul de Medicina Legala pentru autopsie. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu