marime text:

Ultima masa a fost consistenta - Madalina Manole a mancat mult inainte sa inghita Furadan

Madalina Manole a mancat mult inainte sa inghita Furadan, ceea ce a scazut concentratia solutiei, anchetatorii urmand sa decida cat de ridicata a fost aceasta, un raport in cazul decesului artistei putand fi finalizat la sfarsitul saptamanii viitoare.
Ultima masa a fost consistenta - Madalina Manole a mancat mult inainte sa inghita Furadan
Concentratia Furadanului a fost mare, dar nu se poate vorbi de o substanta pura, conform surselor citate.
"Furadanul in stare pura este o substanta solida. In agricultura este folosit in solutie. Solutia se realizeaza prin dizolvarea Furadanului solid intr-un solvent. Solutia obtinuta poate avea o concentratie mare, sa zicem 90%, dar niciodata suta la suta ca substanta pura", au precizat experti din cadrul anchetatorilor
 
Potrivit acestora, Madalina Manole a inghitit o cantitate de 400 mililitri de Furadan de concentratie ridicata. Anchetatorii nu au stabilit inca gradul de concentratie al solutiei, ei sustinand insa ca artista mancase mult inainte sa inghita substanta.
 
"Concentratia exacta a Furadanului trebuie calculata, dar sigur ca ceea ce s-a gasit in stomac si, implicit in sange, este o substanta mai diluata decat cea din flaconul din care a baut. Furadanul ingerat s-a combinat cu alimentele si cu lichidul existente in stomac si cu certitudine concentratia produsului a scazut comparativ cu cea care se afla in flaconul din care a baut", au explicat sursele citate.
 
Un alt aspect care se analizeaza in prezent vizeaza concentratia de enzime blocate. "Se stie ca Furadanul ingerat blocheaza anumite enzime. Au fost cazuri cand a existat blocare totala a enzimelor sau doar partiala, ca in cazul Madalinei Manole", au precizat sursele mentionate.
 
Acestea au adaugat ca specialistii incearca sa reconstituie concentratia initiala a produsului ingerat.
 
Raportul in cazul decesului Madlinei Manole ar putea fi gata la sfarsitul saptamanii viitoare, spun anchetatorii.
Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere.
 
Madalina Manole a fost gasita moarta de sotul ei in dimineata zilei de 14 iulie, in locuinta lor din localitatea Otopeni.
Cantareata a fost inmormantata in 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploiesti, cortegiul funerar fiind asteptat de aproximativ 5.000 de persoane.
 
Cei sapte medici-legisti care au participat la necropsia Madalinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel si criminalistii, probele confirmand sinuciderea artistei, potrivit unor surse judiciare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu