marime text:

TULBURATOR! Sinuciderea fetei de 19 ani, din Targu Jiu, copiata la indigo de un baiat!

Sinuciderea zguduitoare a unei tinere de 19 ani, din Targu Jiu, are o contiunare sinistra. Un baiat de 16 ani s-a inecat aproape in acelasi loc unde s-a arucat si ea, iar  pompierii care i-au recuperat trupul au gasit langa baiatul inecat, exact ca in cazul fetei, un rucsac plin cu bolovani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Descoperirea a fost facuta de un barbat care se plimba pe malul apei. A dat imediat alarma la 112 si acolo au ajuns de urgenta pompierii.

Din primele date culese, politisii au aflat ca baiatul a plecat de acasa inca duminica seara. Tatal lui ii anuntase disparitia la politie, dar pana vineri nu s-a stiut nimic de soarta lui. Au stat de vorba atat cu prietenii lui apropiati, cat si cu colegii de scoala, insa nimeni nu le-a putut da niciun amanunt.

Acum misterul s-a risipit, dar nimeni nu intelege deocamdata de ce a ales sa se omoare.

Localnicii sunt zguduiti dupa aceasta noua drama. Nici nu-si revenisera inca dupa socul produs de sinuciderea fetei de 19 ani.

Rudele baiatului nu au gasit in urma lui niciun bilet de adio. Il avea doar pe tata sau, de cand mama lui s-a stins anul trecut, iar el nu stie ce il framanta de a ajuns sa se omoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu