marime text:

TULBURATOR! Sinuciderea fetei de 19 ani, din Targu Jiu, copiata la indigo de un baiat!

Sinuciderea zguduitoare a unei tinere de 19 ani, din Targu Jiu, are o contiunare sinistra. Un baiat de 16 ani s-a inecat aproape in acelasi loc unde s-a arucat si ea, iar  pompierii care i-au recuperat trupul au gasit langa baiatul inecat, exact ca in cazul fetei, un rucsac plin cu bolovani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Descoperirea a fost facuta de un barbat care se plimba pe malul apei. A dat imediat alarma la 112 si acolo au ajuns de urgenta pompierii.

Din primele date culese, politisii au aflat ca baiatul a plecat de acasa inca duminica seara. Tatal lui ii anuntase disparitia la politie, dar pana vineri nu s-a stiut nimic de soarta lui. Au stat de vorba atat cu prietenii lui apropiati, cat si cu colegii de scoala, insa nimeni nu le-a putut da niciun amanunt.

Acum misterul s-a risipit, dar nimeni nu intelege deocamdata de ce a ales sa se omoare.

Localnicii sunt zguduiti dupa aceasta noua drama. Nici nu-si revenisera inca dupa socul produs de sinuciderea fetei de 19 ani.

Rudele baiatului nu au gasit in urma lui niciun bilet de adio. Il avea doar pe tata sau, de cand mama lui s-a stins anul trecut, iar el nu stie ce il framanta de a ajuns sa se omoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuvhjv (2011-05-28 17:57:09)
taci in **** mea de spalat pe creier unom. cand nu aveti explicatii ii dati inainte cu dumnezeu. fa-ti propaganda in alta parte
raspunde »
unom (2011-05-28 15:44:36)
Sinuciderea nu e niciodată o soluţie, dimpotrivă, duce la suferinţa veşnică ! Cine se sinucide ajunge în iad, pentru că moare cu acest păcat pe suflet. În viaţa pământească omul mai poate primi iertare dacă face pocăinţă de păcate, dar după moarte nu se mai poate primi iertare. Excepţie fac, poate, cei care s-au sinucis fiind total fără discernământ (total iresponsabili) şi din acest motiv poate că ar avea o şansă să fie iertaţi. Nimeni nu are dreptul moral să se sinucidă pentru nimic în lume, oricât ar suferi. Suferinţa pământească, oricum ar fi, se va sfârşi, dar suferinţa din iad e mult mai rea şi nici nu are sfârşit. Iadul nu este o răzbunare a lui Dumnezeu, ci este manifestarea dreptăţii instituite de El. Dumnezeu nu-i doar iubitor, ci este şi drept, justiţiar. Şi nici nu poate să mintă pentru că e Fiinţa perfectă, iar în Biblie (care este colecţia cărţilor inspirate de El) ne vorbeşte atât de fericirea veşnică, cât şi de suferinţa veşnică. Sunt foarte multe argumente şi dovezi că există Dumnezeu şi viaţa veşnică de dincolo de moarte. Unele dintre acestea sunt redate pe blogul următor: http://*****/ Recomand, în primul rând, articolul cu titlul Argumente şi dovezi ale existenţei lui Dumnezeu şi a vieţii veşnice de dincolo de moarte. În afară de argumente şi dovezi, pe blog găsiţi: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele conţin şi posturi TV şi de radio on-line), cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator), articole foarte interesante. Vă rog intraţi pe blog şi trimiteţi-l mai departe, ca să folosească şi altora.
raspunde »
gogu (2011-05-28 09:58:00)
"sinuciderile" acestor doi copii sunt trase la indigo. bate la ochi domnilor anchetatori. luati va rog in calcul si varianta existentei unui criminal in serie
raspunde »
ZOZO-chan (2011-05-27 17:29:51)
Cred ca este o mare greseala sa se mediatizeze intr-atata toate cazurile de crime ,ifractiuni ,violuri, si sinucideri fiiindca nu fac altceva decat sa dea idei altor oameni labili psihic.
raspunde »