marime text:

TULBURATOR. Satula de suferinta, s-a sinucis chiar inainte sa implineasca 18 ani

O drama sfasietoare a trait o tanara din Botosani, pana in clipa in care a decis ca nu mai poate continua asa si si-a luat zilele. Urma sa implineasca in curand 18 ani, dar pana acum n-a cunoscut decat suferinta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.S-a chinuit enorm facand dializa, de cand avea 7 ani si a sperat pana in ultima clipa ca ea va fi norocoasa care va primi un rinichi nou, in urma unui transplant. Pana la urma insa, gandurile negre au cotropit-o si cu cateva zile inainte de majorat, a renuntat la lupta.

De mai bine de un deceniu, fata facea trei drumuri pe saptamana pana la Iasi, pentru dializa. De-a lungul anilor, familia a incercat sa faca tot posibilul pentru a o ajuta, a cautat chiar si donatori printre rude, dar fara niciun rezultat, pentru ca nimeni nu era compatibil cu ea.

In urma cu 6 ani, fata a fost pusa pe o lista de asteptare la Centrul Regional de Transplant din Iasi, dar nu s-a gasit niciun donator intre timp. De altfel, de la inceputul anului, in acest centru, doar doi pacienti din peste 300 au avut sansa sa primeasca un rinichi nou.

Macinata de boala si de faptul ca nu poate sa se bucure de adolescenta asa cum o fac toti tinerii de varsta ei, fata a ales moartea.

 "Va iubesc mult, dar eu nu mai pot sta cu aparatele astea!" sunt ultimele cuvinte scrise de Ionela, pentru apropiatii ei. Incercase si in trecut sa se sinucida, ca sa scape de povara acestei boli, dar de ficare data, rudele au gasit-o la timp.

Unul dintre fratii fetei a fost cel care a gasit-o prabusita in camera ei si plina de sange.

Acum, in loc sa o sarbatoreasca, familia se pregateste sa o conduca pe Ionela pe ultimul drum.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu