marime text:

Trupul unui tanar care s-a spanzurat, plimbat de la o morga la alta, de doi vecini

O fapta buna menita sa-i dea linistea eterna unui baiat de 19 ani, care a ales drumul catre lumea cealalta, atat de tanar, s-a intors imporiva binefacatorilor sai. Doi vecini de-ai lui, din judetul Bistrita Nasaud, au decis sa-l duca ei la morga, dupa ce baiatul a fost gasit spanzurat. Au fost trimisi insa de colo-colo, timp de sase ore, cu cadavrul dupa ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Trupul neinsufletit este al unui tanar de 19 ani, din Sangeorz Bai, care a fost gasit spanzurat luni dimineata, de colegii de serviciu. Cum baiatul n-are pe nimeni pe lume, oamenii l-au lasat in grija unor vecini si au plecat la lucru.

Se pare ca duminica seara, si-a luat ramas bun de la prieteni si le-a spus ca ii este dor de mama lui, care a murit in urma cu cativa ani.

Vecinii au sunt la 112, iar politistul care a venit la fata locului i-a rugat pe ei sa transporte cadavrul la morga din Nasaud, pentru ca o firma de pompe funebre ar costa prea mult, iar politia si ambulanta nu au voie sa faca astfel de servicii. Oamenii s-au conformat, dar surpriza: dupa trei ore de asteptare pe holurile spitalului unde fusesera trimisi, li s-a spus sa ia din nou mortul, pentru ca legistul e in concediu si sa-l duca la IML in Bistrita.

Dupa efectuarea expertizei medico-legale, trupul tanarului va fi preluat tot de cei doi vecini milosi, care se vor ocupa si de inmormantare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu