marime text:

Trenul a trecut peste un baietel de doi ani, iar acesta e viu si aproape nevatamat

Pe calea ferata, la marginea Aradulu, un copil de doar 2 ani si jumatate a scapat cu viata dupa ce un tren de marfa a trecut peste el. Baietelul se juca intre sine cu pietrele, exact in calea marfarului ce se indrepta spre depou. Norocul lui a fost ca trenul mergea incet, pentru ca altfel n-ar fi avut nicio sansa.  
Trenul a trecut peste un baietel de doi ani, iar acesta e viu si aproape nevatamat

"Se juca intre linii cu pietrele, eu am vazut ca vine trenul si am zbierat 'Nu mai sta acolo!'. L-a lovit si atunci l-a tras sub vagon. Marfarul a trecut peste el", povesteste cum s-a petrecut minunea un martor. Un altul completeaza: "Noi am vrut sa-l salvam pe prunc, a venit trenul in viteza, l-a lovit si am strigat la el, el a vrut sa se ridice si am zbierat la el sa stea jos!".


Martorii au chemat o ambulanta. Medicii i-au acordat primul ajutor si spun ca starea lui este stabila. Ca prin minune, s-a ales doar cu o sperietura zdravana si cu un traumatism cranian. La fata locului au sosit imediat si politistii serviciului de transporturi. "Locomotiva circula cu aproximativ 20-30 km/h, ceea ce a determinat ca leziunile copilului sa fie minore. Trenul a trecut peste el, putem spune ca acest accident a fost un miracol", afirma subinspectorul Sorin Protopopescu, de la Politia Transporturi Feroviare.

Si reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului vor incepe o ancheta. Micutul sta impreuna cu parintii si inca doi frati intr-un adapost improvizat din cartoane, langa calea ferata, si inspectorii vor stabili daca minorii pot ramane in grija familiei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu