marime text:

Tragedie cumplita! Un copil de 5 ani a fost strivit de cupa unui excavator

Drama greu de descris in cuvinte pentru o familie din Baia Mare. Baiatul lor de numai 5 ani a fost omorat de cupa unui excavator, care lucra pe malul unui rau. Omul care manevra utilajul spune ca nu l-a vazut la timp pe copil si nu a mai putut evita tragedia. Explicatiile lui insa nu au folosit la nimic si doar jandarmii chemati urgent au putut sa-i tina in frau pe oamenii adunati acolo, care ar fi fost in stare sa-l omoare cu mainile goale.
Tragedie cumplita! Un copil de 5 ani a fost strivit de cupa unui excavator

Copilul de 5 ani se juca impreuna cu prietenii lui pe malul raului Craica din Baia Mare. Soferul unui excavator, care efectua o lucrare de decolmatare a raului, nu l-a vazut pe copil si l-a agatat cu cupa. Un martor a vazut ce s-a intamplat si a incercat sa il salveze pe baiatel. A reusit sa il prinda de mana pe copil, insa mult prea traziu. Cupa uriasa l-a strivit.

Cand au vazut trupul baietelui, parintii sai au intrat in stare de soc si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Intamplarea a starnit furie printre localnici, care au vrut sa-l linseze pe sofer. A fost nevoie de prezenta politistilor si a jandarmilor pentru a calma spiritele in zona.

Soferul se apara si spune senin ca nu l-a vazut pe cel mic, insa chiar si asa risca sa faca inchisoare pentru ucidere din culpa.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu