marime text:

Tiganii repatriati din Paris: "Francezii ne respecta si dupa Paste ne intoarcem la ei"

160 de romi s-au intors marti acasa, din Franta, repatriati de bunavoie si cu 300 de euro in buzunar, cadou de la oficialii francezi. Veseli nevoie mare la aterizarea pe aeroportul din Timisoara, toti au povestit ca s-au simtit ca-n vacanta la Paris, unde au de gand sa se intoarca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nu stiu ca o lege noua ii poate trimite direct la inchisoare.

Cei 160 de repatriati spun ca pe strazile Parisului s-au simtit respectati mai ceva ca in tara lor natala. Fiecare s-a descurcat cum a putut si a reusit sa puna ceva bani deoparte. Unii sustin ca au muncit, altii recunosc ca au cersit si se bucura ca, pe langa banii adunati cu greu, au primit inca 300 de euro de la autoritati pentru a reveni in tara.

Cei mai multi sunt insa hotarati sa plece din nou in Franta, imediat dupa sarbatorile de Paste.

Ceea ce nu stiu, se pare, tiganii repatriati marti din Franta este faptul ca Parisul are o noua lege care prevede ca cetatenii expulzati vor fi pedepsiti daca incearca sa revina.

Cum au primit si bani pentru a parasi tara, le va fi cam greu sa ajunga din nou pe Champs Elysee. Si asta pentru ca, in conformitate cu noile reglementari, risca sa fie trimisi chiar la inchisoare de autoritatile franceze.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu