marime text:

Tronul regelui Cioaba se clatina! Supusii vor sa-l tarasca la judecata tiganeasca

Se tulbura apele in "imparatia" lui Cioaba! Nemultumiti ca autointitulatul rege nu le reprezinta interesele, rromii vor sa il dea jos. Mai mult, el este contestat de mai multe nume sonore din etnia rroma, care vor sa il cheme la judecata tiganeasca. Oamenii sunt furiosi ca fiul cel mare acestuia a inceput toamna trecuta lucrarile pentru constructia unui Tribunal al Tiganilor la Sibiu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Convinsi ca autoproclamatul rege Cioaba nu isi indeplineste atributiile, rromii din Timisoara ii ameninta tronul si vor chiar sa il cheme sa dea socoteala in fata staborului. Oamenii sunt furiosi ca fiul cel mare acestuia a inceput toamna trecuta lucrarile pentru constructia unui Tribunal al Tiganilor la Sibiu, desi legile etniei nu permit acest lucru.

Dorin Cioaba a scos, pana acum, din punga sa cu galbeni 150.000 de euro. Si, ca sa fie gata pana in luna septembrie, cand este programata deschiderea oficiala, va trebui sa mai investeasca inca 100.000.

Autointitulatul rege al rromilor incearca sa ii linisteasca pe oameni - el spune ca va respecta legea tiganeasca si ca cei care vin la judecata nu vor fi nevoiti sa plateasca taxe. Insa rromii nici nu vor sa auda de asa ceva si cer ca acesta sa renunte la coroana.

Florin Cioaba este fiul lui Ion Cioaba, bulibasa al rromilor din Romania, care s-a autoproclamat in 1992 "rege international al rromilor". Dupa moartea tatalui sau, în 1996, Florin si-a insusit titulatura acestuia si i-a mostenit coroana si sceptrul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu