marime text:

Terorist, miliardar, dar fara cash - afla cati bani avea la el Osama cand a fost ucis!

Cel mai cautat terorist al lumii si fiu de miliardar, Osama bin Laden ajunsese intr-un moment al vietii in care banii contau prea putin pentru el.
Terorist, miliardar, dar fara cash - afla cati bani avea la el Osama cand a fost ucis!
Osama ben Laden avea 500 de euro si doua numere de telefon secrete cusute in hainele sale, atunci cand a fost ucis, au declarat surse americane, citate de Sky News.
 
Banii si numerele de contact in cazuri de urgenta au fost descoperite dupa ce teroristul cel mai cautat din lume a fost ucis, in noaptea de duminica spre luni, de un comando american, intr-un complex rezidential din Pakistan.
 
Potrivit unui oficial american, curierul in care Osama ben Laden avea incredere si care locuia in acel complex se numeste Abu Ahmed Al Kuwaiti.
 
De asemenea, exista informatii potrivit carora o inregistrare video, care ar fi fost realizata de ben Laden cu o perioada inainte de a fi ucis, ar putea aparea in viitorul apropiat, dupa ce a fost gasita printre lucrurile lui.
 
Pe de alta parte, materialele de pe hard-disk-ul lui ben Laden au ajuns la sediul CIA din Langley, iar dispozitivele propriu-zise ar urma sa fie transferate acolo in curand.
 
Sursa: Mediafax
              

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariumisu (2011-05-05 11:59:04)
ce prost esti @nakits...de unde sti u ca era in pijamale
raspunde »
nakits (2011-05-04 18:53:24)
imi era o lene sa mai scriu mesaj , dar daca voi tot scrieti toate tampeniile care va trec prin cap , am zis sa fac o exceptie. daca esti acasa , noaptea , poate in pijamale . mai tii bani pe tine ? se vede ce kakanari prosti suntei , profesionalism 0
raspunde »
alex092 (2011-05-04 16:48:32)
de carti de credit nu ati auzit si voi? cn *** cara milioane de euro cash in buzunar...chiar daca poti are rost... 500 de euro e mai mult decat de ajuns...:/
raspunde »