marime text:

Barbatul care si-a dat foc la Cotroceni este un fost militar. Pensia i-a CRESCUT in urma recalcularii!

Protest incendiar in Capitala. Un barbat in varsta de 60 de ani si-a dat foc in fata Palatului Cotroceni si a suferit arsuri pe maini, de gradele 2 si 3. Pompierii au intervenit imediat si au stins flacarile iar o ambulanta l-a transportat la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Barbatul care si-a dat foc in fata Palatului Cotroceni se numeste Petre Morjan si este membru al Sindicatului cadrelor militare disponibilizate. El a iesit la pensie in 1988, cu grad de maior. In urma recalcularii pensiilor, venitul i-a crescut de la 770, la 940 de lei.

A avut noroc ca echipele de interventie se aflau acolo, pentru ca un alt barbat se urcase inaintea lui pe un stalp, ca sa protesteze ca in Roamnia nu sunt respectate drepturile omului.

Barbatul care si-a dat foc avea ceva sa-i reposeze presedintelui Traian Basescu, desi el nici nu se afla la Cotroceni in timpul protestului. Omul, care este, se pare, chiar un fost cadru din armata, agitase niste hartii in directia palatului, inainte sa recurga la gestul extrem.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu