marime text:

Tatal unui copil de 3 ani a murit incercand sa-si impresioneze sefii

Intr-o incercare nesabuita de a-si impresiona sefii, un barbat din judetul Bacau, angajat la Directia Apelor, si-a perdut viata la 39 de ani. A disparut in Siret, in timp ce incerca sa traverseze raul si nu a mai putut fi salvat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul lucra ca paznic la o statie de masurare a nivelului apei si vineri dimineata, a primit vizita unor sefi, veniti in control.

Ca sa se deplaseze pe cursul raului, paznicul folosea un pod plutitor de tabla, care vineri era pe celelalalt mal al raului, fata de locul in care se afla el si sefii lui. Se pare ca noaptea trecuta, un pescar traversase raul cu podul plutitor, pana acoli. Acum, cand superiorii si-au manifestat intentia sa ajunga si ei pe malul opus al Siretului, paznicul s-a bagat in apa, prins pe o sufa ancorata pe malul celalalt. A vrut astfel sa treaca raul, ca sa aduca inapoi platforma. Asta desi sefii spun ca au insistat ca el sa nu isi riste viata.

In apa cu curenti puternic, omul a disparut insa la fund. Un martor a sarit dupa el, dar nu l-a mai gasit. Pompierii inca nu i-au gasit trupul neinsufletit.

Martorii cumplitei intamplari cred ca barbatul n-a mai avut putere sa se tina de shufa, din cauza curentilor puternici ai
Siretului. In zona, apa are mai mult de 3 metri adancime.

Intrucit tragica intamplare este considerata un accident de munca, inspectoratul de specialitate a deschis o ancheta, pentru a stabili daca se face vinovat cineva de moartea barbatului.

Omul disparut in Siret a lasat orfan un baietel de 3 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu