marime text:

Tatal a 12 copii s-a sinucis, dupa ce a aflat ca ii vor fi amputate picioarele!

Caz dramatic in comuna Baleni, Dambovita. 12 copii au ramas fara tata, dupa ce omul a decis sa-si ia zilele. Suferea de o boala cumplita la picioare si se temea ca va ramane olog.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul de 48 de ani a fost, pana de curand, cel mai destoinic zidar din sat. Avea de lucru in fiecare zi si reusea sa castige suficient cat sa le puna copiilor pe masa o paine cinstita. Dar viata i s-a schimbat dramatic cand medicii l-au anuntat ca s-ar putea ajunge la amputarea picioarelor, din cauza artritei de care suferea.

Disperat ca va deveni o povara pentru nevasta si copii si chinuit de dureri ingrozitoare, omul si-a luat zilele. Dintre cei 12 copii ai sai, noua inca sunt minori.

Trei dintre copiii barbatului si sotia lui nici macar nu erau acasa, cand el a trecut prin cea mai grea perioada a vietii sale. Munceau in Italia, dar acum s-au intors cand au aflat teribila veste.

Cumplit este ca si nevasta omului sufera de o boala necrutatoare, iar copiii se gandesc cu groaza ca ar putea ramane orfani de ambii parinti. Cel mai mic dintre ei abia a implinit 4 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu