marime text:

Tanara care s-a aruncat in fata metroului, inmormantata odata cu bunica ei

Drama sfasietoare la Zarnesti, acolo unde o bunica si nepoata ei au fost conduse deodata pe ultimul drum. Fata, in varsta de 24 de ani, este studenta care sambata noaptea si-a pus capat zilelor, aruncandu-se in fata metroului, la Bucuresti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La aflarea cumplitei vesti, bunica ei a facut o comotie cerebrala si a murit in aceeasi noapte.

O soarta cruda face ca bunica si nepoata ei sa ramana pentru eternitate nedespartite, asa cum au fost multi ani. Desi plecase la studii in Capitala, tanara era cu sufletul acasa, alaturi de familie. Si mai ales alaturi de bunica ei, care o crescuse de mica.

Inca in putere la 72 de ani, femeia a picat din picioare cand a aflat vestea ca lumina ochilor ei s-a stins. O ambulanta a dus-o la spital de urgenta, dar batrana a murit dupa doar cateva ore. Facuse un accident vascular cerebral.

Moarte tinerei de 24 de ani ridica multe semne de intrebare. Desi anchetatorii spun ca s-a aruncat in fata metroului, apropiatii ei sustin ca a fost un accident. Nu avea motive sa-si ia zilele, sustin ei.  

Si parintii tinerei sunt convinsi ca a fost un accident, nicidecum o sinucidere. Fata n-a lasat in urma niciun mesaj de adio. Dar prietenii cu care si-a petrecut ultimele ore din viata, intr-un club din Bucuresti, spun ca era foarte abatuta. A plans in fata lor si a spus ca exista in viata ei oameni care ii vor raul. Nimic mai mult.

Licentiata in comunicare si relatii publice, tanara era din nou studenta, de aceasta data la Istoria Artelor. 

Preotii au refuzat totusi sa-i faca fetei o slujba la capatai si doar bunica ei a avut parte de acest ceremonial.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu