marime text:

Tanar salvat cu mainile goale, dupa ce a fost acoperit de un mal de pamant

In cateva clipe putea sa se franga viata unui tanar de 26 de ani, care a fost ingropat intr-un sant, in judetul Hunedoara. Colegii l-au vazut disparand sub pamant si au sarit sa-l dezgroape cu mainile goale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au sapat pana in dreptul pieptului, cat sa poata respira si apoi i-au lasat pe pompierii ajunsi acolo sa continue operatiunea.

In timpul operatiuni de salvare, pompierii s-au folosit si de cateva scanduri, pentru a impiedica o noua surpare a malului.

Tanarul sapa un sant pentru introducerea canalizarii in localitatea hunedoreana Soimus si era la o adncime de 3 metri cand malul a cedat.

Pentru a se asigura ca omul nu a suferit leziuni interne, medicii l-au dus totusi la spital. Politistii, procurorii si inspectorii de munca au inceput deja o ancheta la fata locului. Pana acum au aflat doar ca barbatul purta un echipament de protectie, dar nu i-a folosit la nimic devreme ce nu a asigurat si malurile santului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu