marime text:

Tanar inghitit de un mal de pamant, salvat de un tub cu oxigen

Santul pe care il sapa pentru lucrari de canalizare era sa-i devina mormant, unui baiat de 20 de ani, din Iasi, inghitit de malul de pamant. Ca sa nu permita asta, pompierii i-au introdus un tub de oxigen salvator, chiar prin conducta pe care tanarul o monta in acele momente.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa cateva ore, medicii preluau targa cu pacientul, in stare nesperat de buna.

Cu mainile goale au sapat pompierii, ca sa dea la o parte pamantul ce il acoperea pe tanar si au vorbit permanent cu el. Se temeau ca in orice secunda, trupul i-ar putea ceda sub greutatea malului surpat. Echipajele si-au facut imediat un plan salvator.

Tanarul a fost suprins de pamant in momentul in care lucra in picioare la un tub de canalizare. Malul surpat l-a prins in acesta pozitie. Echipele de interventie au reusit sa introduca furtunul de oxigen printr-un capat al conductei, care avea iesire exact in locul unde se afla muncitorul.

Dupa doua ore si jumatate, toata lumea rasufla usurata.

Medicii care l-au ingrijit au venit cu vesti bune. Are o problema la unul dintre rinichi, insa nu este nimic grav.

Autoritatile trebuie sa afle daca lucrarile erau autorizate si cum exact s-a produs accidentul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu