marime text:

Tanar de 19 ani, dat disparut, gasit inecat in fantana unui localnic!

S-au frant odata cu speranta si sufletele a doi parinti din Mures, care de o saptamana incoace au tot nadajduit ca fiul lor se va intoarce teafar acasa. Tanarul de 19 ani plecase dupa Craciun la colindat si caciula lui, gasita in celalalt capat al satului, era semn rau, de nenorocire.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Familia l-a asteptat pana dimineata, apoi l-a cautat pretutindeni, fara sa-i dea de urma. De-abia luni, un localnic i-a observat trupul, in fantana din curtea casei sale.

Cand au vazut ca baiatul nu vine acasa nici dimineata, parintii nu s-au lasat pana cand n-au cercetat toate imprejurimile. Pana si padurea au cutreierat-o, arbore cu arbore si tufis cu tufis. Vorbele unui vecin ii faceau sa spere ca tanarul e inca in viata, pe undeva.

Singura urma gasita n-a fost de folos - asteptarea agonizanta a familiei s-a prelungit zile la rand.

Dupa mai bine de o saptamana, un satean a observat ca apa din putul sau nu mai e buna. A descoperit trupul imediat ce a cercetat fantana. Cauza mortii e in afara oricarui dubiu, spun medicii legisti - inecare.

Tanarul de 19 ani va fi inmormantat miercuri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu