marime text:

Sute de persoane au fost despagubite in 2010 de Fondul de Protectie a Victimelor Strazii

Organizatia le da bani romanilor implicati intr-un accident rutier cu autor necunoscut sau cu un sofer care nu avea o polita. La acest fond cotizeaza aproape toate firmele de asigurare din Romania.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sutele de dosare din rafturile Fondului de Protectie a Victimelor Strazii stau marturie ca multi soferi romani circula fara polita RCA. Daca ati avut ghinionul sa fiti loviti de unul dintre ei, singura sansa ca sa va recuperati banii este sa va depuneti dosarul la fondul de Protectie a Victimelor Strazii. In termen de 30 de zile ar trebui sa fiti despagubit.

Acelasi lucru este valabil si in cazul in care ati fost victima unui accident cu autor necunoscut. In situatiile tragice, in care victima a decedat, iar vinovatul nu este de gasit, rudele pot primi despagubiri.

Dosarul pe care trebuie sa-l prezentati la fond trebuie sa contina in primul rand constatarea politiei, din care sa reiasa vinovatia celuilalt sofer si faptul ca nu avea polita RCA. Documentele pot fi trimise intr-o prima faza si prin email, fax sau posta.

Din cele peste 800 de cazuri in care s-au acordat despagubiri, doar cateva au fost accidente cu autor necunoscut. Fondul de Protectie a Victimelor Strazii nu acorda sprijin pentru masinile gasite avariate in parcare sau pentru accidentele provocate de biciclisti, carute sau alte autovehicule. Sunt excluse de la plata si autoturismele distruse de furtuna sau gropi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu