marime text:

Sute de caini flamanzi si periculosi abandonati langa Targoviste!

Sute de caini maidanezi bantuie printr-o padure de langa Targoviste, unde i-au abandonat indivizi inca necunoscuti. Haita uriasa este flamanda, insetata si i-ar putea ataca pe oamenii ce trec pe acolo, avertizeaza inspectorii de la Protectia Animalelor.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Autoritatile din Dambovita n-au luat inca nicio masura, desi sustin ca ar avea dovezi ca TIR-uri venite din Capitala aduc mereu alti caini, in zona.

Cativa iubitori de animale din Targoviste au aflat de maidanezii fara numar din padurea dintre Dragomiresti si Hulubesti. S-au convins ca-i asa, dupa ce au mers acolo, impreuna cu o echipa de control din Capitala.
 
Antel Migenaro, un italian stabilit in Targoviste, spune ca in tara sa nu s-ar putea intampla astfel de lucruri: legile sunt dure cu cei care maltrateaza animalele.
 
Padurarul care are in grija zona populata cu maidanezi sustine ca situatia e tot mai ingrijoratoare.
 
Iubitorii de animale sunt convinsi ca patrupedele provin de pe strazi Targovistei, insa angajatii primariei arata cu degetul spre Capitala.
 
Autoritatile incearca sa-i gaseasca pe cei vinovati, dar pana atunci, se plang iubitorii de animale, maidanezii din padure ar putea sa piara de foame.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu