marime text:

"Surpriza" vamesilor pentru contrabandistii de tigari - cainii sensibili la mirosul de tutun!

Pentru a lupta mai bine cu contrabanda, autoritatile schimba strategia in vami: au 10 angajati noi, detectivi cu un miros foarte fin. Este vorba despre caini din rasa Beagle, cu care inspectorii spera sa invinga traficul de tigari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Deocamdata, vedeta este insa un Labrador, care a adulmecat zilele acestea, pe aeroportul Otopeni, un geamantan plin cu bani.

30 de catei sunt in acest moment spaima traficantilor: 20 sunt specializati pe depistarea drogurilor, ceilalti 10 sunt cei mai buni cautatori de tigari de contrabanda. Lor li se adauga de acum 10 exemplare din rasa Ciobanestilor belgieni, Beagle sau Labrador. Numai anul acesta animalele care scotocesc vamile si aeroporturile au depistat 3 milioane de tigarete.

Toate aceste capturi sunt facute... in joaca, spun dresorii. Sid este un Ciobanesc belgian obisnuit mai intai cu o jucarie care este impregnata cu miros de tutun. Cand da peste tigarile de contrabanda ascunse in motorul masinii, Sid isi gaseste de fapt jucaria preferata. 2.000 de lei costa dresajul unui astfel de caine timp de 3 luni. Timpul de lucru este insa ca cel al unui inspector vamal, 12 ore de munca, 24 de repaus.

Producatorii de tigari au donat Vamii si 10 masini, dupa ce, spun ei, contrabanda i-a facut sa concedieze 120 de angajati care livrau marfa cu exact acele vehicule. 21% din piata de tigari este reprezentata de marfa de contrabanda.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu