marime text:

Surpriza macabra! A aflat ca e moarta de 14 ani, cand a mers sa ceara pensie de urmas!

Poveste incredibila in judetul Vaslui, unde o femeie de 82 de ani traieste o situatie de-a dreptul macabra. Batrana s-a trezit ca e moarta in acte din 1996 si tot ea e pusa acum in postura sa le dovedeasca autoritatilor ca e de fapt vie si nevatamata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Greseala a iesit la iveala abia acum, dupa moartea sotului femeii. Cand a mers sa obtina pensie de urmas, batrana a fost uluita sa afle ca de 14 ani, nimeni n-o mai credea in viata.

Tanti Antita isi aminteste ca in 1996, a murit o femeie din vecini, pe care o chema la fel. Nimeni nu s-a gandit atunci ca dintr-o eroare, actele de deces vor fi completate de fapt pentru ea. Cum n-a mai iesit niciodata din sat, batrana
n-a avut habar de aceasta confuzie. Acum se gandeste cu groaza ca incurcatura putea sa fie si mai mare, daca trecea in lumea celor drepti, inainte ca situatia sa fie clarificata. Nici nu s-ar fi putut elibera pentru ea un certificaat de deces.

De cand a aflat de necaz, tanti Anita nu-si mai gaseste linistea. Localnicii si-au facut cruce cand povestea s-a raspandit in tot satul.
 
Cei de la primarie recunosc ca la mijloc e o confuzie, dar spun ca greseala nu le apartine.

Batrana asteapta acum ca lucrurile sa intre in normal si sa se poata bucura de drepturile care i se cuvin, cata vreme mai are de trait.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu