marime text:

Suporterii rapidisti, evacuati din Ghencea dintr-un motiv uluitor: au strigat "Forza Rapid"!

Liga Suporterilor Rapidisti intentioneaza sa dea in judecata Jandarmeria, dupa ce 50 de suporteri au fost evacuati din stadion la meciul cu Steaua, declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, liderul galeriei formatiei giulestene, Vali Bulgaru.
Suporterii rapidisti, evacuati din Ghencea dintr-un motiv uluitor: au strigat  Forza Rapid !

UPDATE: Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, miercuri seara, agentiei MEDIAFAX, ca masura evacuarii celor 50 de fani rapidisti la meciul cu Steaua s-a luat deoarece acestia "riscau sa puna in pericol siguranta lor si a celorlalti din tribuna".

"In minutul 30 al partidei, 50 de spectatori aflati in sectorul 41 al tribunei I s-au ridicat in picooare si au inceput sa incurajeze echipa Rapid. Pentru ca riscau sa-si puna in pericol siguranta lor si a celorlalti din tribuna, Jandarmeria a evacuat de urgenta sectorul respectiv. Cele 50 de persoane au fost insotite de jandarmi in afara arenei sportive pana la dispersarea totala. Pe timpul evaucarii nu au fost probleme", a declarat Niculae pentru MEDIAFAX.

Intrebat cum comenteaza decizia Ligii Suporterilor Rapidisti care intentioneaza sa dea in judecata Jandarmeria, Niculae a raspuns: "Decizia evacuarii a fost luata in baza legii 4 pentru ca au pus in pericol siguranta lor si a celorlalti spectatori. Asta e procedura, asta e legea. Asa cum Jandarmeria a aplicat legea, e dreptul lor constitutional sa se adreseze instantei daca sunt nemultumiti de procedurile aplicate. Jandarmeria si-a facut datoria si a aplanat un conflict".

Liga Suporterilor Rapidisti intentioneaza sa dea in judecata Jandarmeria, dupa ce 50 de suporteri au fost evacuati din stadion la meciul cu Steaua, declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, liderul galeriei formatiei giulestene, Vali Bulgaru.

"Ce s-a intamplat in aceasta seara depaseste orice limita. Am avut 286 de bilete procurate de la casele lor din Ghencea pentru ca nu au vrut sa ne dea locurile conform reciprocitatii. in prima repriza insa, 50 de baieti, suporteri rapidisti au fost evacuati ilegal de catre jandarmi. Nu se poate asa ceva, este incredibil, nu exista nicio baza legala pentru evacuarea lor. Nu aveau niciun semn al clubului Rapid, nici fular, nici steag, nimic. Au fost scosi afara doar pentru ca au scandat «Forza Rapid». in urma acestui lucru, Liga Suporterilor Rapidisti va da in judecata Jandarmeria pentru ca nu este corect. Nu stiu la ordinul cui s-a luat decizia evacuarii, dar aceste masuri abuzive impotriva fanilor trebuie sa se opreasca", a declarat Bulgaru pentru MEDIAFAX.

Gruparea din Bulevardul Ghencea a refuzat sa acorde bilete suporterilor giulesteni la meciul direct din aceasta seara. In cursul zilei, presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat ca suporterii giulesteni si-au achizitionat in alte zone ale stadionului 600 de bilete la partida din deplasare cu Steaua.

Aproximativ 50 de suporteri rapidisti au fost evacuati de Jandarmerie din stadionul Steaua, in minutul 30 al meciului Steaua - Rapid. Fanii rapidisti aflati in partea din dreapta a Tribunei I, au inceput sa incurajeze echipa Rapid, ei fiind imediat evacuati din stadion.

Echipa Rapid a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0, formatia Steaua, intr-o partida contand pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu