marime text:

Suparat ca medicii nu i-au dat un pahar cu vin, un pacient s-a aruncat de la etajul doi!

A iubit vinul mai mult decat propria viata. E povestea trista a unui barbat de 75 de ani, din judetul Neamt, care luni seara s-a prabusit in gol de la etajul doi al Spitalului Judetean.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inainte de a face gestul nesabuit, pacientul a cerut de baut. Cand medicii i-au spus ca nu poate sa consume alcool pentru ca de-abia a fost operat, omul a facut o criza de isterie si nu si-a mai dorit decat moartea.

Luni seara, batranul tocmai se intorsese de la Terapie Intensiva, dupa o interventie chirurgicala pentru ulcer. De cum a ajuns in salon, le-a spus medicilor ca vrea sa bea un pahar cu vin. Cand cererea i-a fost refuzata, batranul si-a iesit din minti. A inceput sa tipe, si-a smuls suportul de perfuzie si s-a apropiat de geamul salonului.

Un alt pacient a reusit sa-l prinda de picioare, dar omul s-a zbatut pana a cazut in gol. In zadar au incercat medicii sa-l resusciteze - n-a mai avut scapare.

Atat Politia, cat si Autoritatea pentru Sanatate Publica au deschis anchete acum in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu