marime text:

Suparat ca i-a fost ridicata masina, un fotbalist a platit amenda cu 65.000 de MONEDE!

Suparat din cale afara ca i s-a ridicat masina de pe o straduta din Timisoara, fotbalistul Miroslav Giuchici s-a razbunat pe angajatii ADP, platindu-le amenda de 900 de lei in monede de 1 si 5 bani. "E dreptul lui", au spun cei cei care i-au incasat banii si care probabil inca ii mai numara.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Sunt 65.000 de monede. Eu sunt de acord sa platesc amenda, dar nu 9 milioane cand salariul minim pe economie e de 6 milioane", a explicat Miroslav Giuchici.

Fotbalistul timisorean a schimbat banii la o banca si, inarmat cu sacii plini de monede, s-a dus marti dimineata sa-si plateasca amenda. Angajatul de la ADP care a nimerit pe tura nu a fost prea amuzat de isprava fotbalistului. Cand a vazut sacii de monede a inlemnit si a cerut apoi ajutorul colegilor.
 
Printre oamenii care isi plateau amenzile s-au gasit multi care sa-l sustina pe fotablist. Cu totii spun ca amenzile sunt mult prea mari, iar locurile de parcare prea putine.
 
Intr-un final, angajatii de la ADP s-au convins ca nu vor termina de numarat banii prea curand. Cel mai probabil, vor sta toata ziua pe langa sacii cu monede.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu