marime text:

Spitalul Judetean Constanta sub ancheta! O fata de 15 ani careia i s-a facut avort in luna a patra a murit

Moartea unei adolescente de 15 ani a starnit o ancheta uriasa la Spitalul Judetean Constanta. Fata s-a prezentat acolo si a cerut sa i se faca un avort, desi era deja in cea de-a patra luna de sarcina. Un medic a acceptat sa-i faca interventia, se pare in schimbul unei sume mari de bani, dar fata a intrat in soc hemoragic si mai apoi intr-o coma din care nu s-a mai trezit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata in varsta de numai 15 ani a ajuns la Spitalul Judetean Constanta in urma cu doua zile. Nu avea probleme cu sarcina insa a decis ca inca nu este cazul sa fie mama unui copil.

Desi sarcina era avansata, in patru luni, un medic ginecolog a decis sa-i faca chiuretajul, desi nu era legal. Imediat dupa operatie, fata a intrat in soc hemoragic si a fost internata in sectia de reanimare, unde dupa cateva ore a murit.

Medicul ginecolog a fost suspendat din functie si va fi cercetat de comisia de malpraxis. De asemenea, familia fetei este decisa sa depuna plangere impotiva lui, ca sa-l vada cat mai repede inchis.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu