marime text:

Exercitiu strategic cu sute de aparate de lupta in poligonul Cincu - VIDEO

In poligonul de la Cincu, judetul Brasov, s-a incheiat exercitiul strategic Dacia 2010. 200 de masini de lupta, tancuri, lansatoare de rachete si elicoptere Puma au fost manevrate timp de 4 zile de 2500 de militari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In timp ce la Campia Turzii, pilotul Laurentiu Chirita era inmormantat cu onoruri militare, in poligonul de la Cincu se desfasurau ultimele manevre din exercitiul de nivel strategic Dacia 2010. Militarii au avut misiunea de a opri inaintarea inamicului cu toate mijloacele din dotare. Pentru recunoasterea zonei de lupta, soldatii au folosit cea mai moderna tehnologie, inclusiv un avion teleghidat care a transmis imagini in timp real despre pozitia inamicului.
 
Dupa ce tintele au fost identificate, tunurile, aruncatoarele de grenade si lansatoarele de rachete au dezlantuit un atac nimicitor.
 
La exercitiu ar fi trebuit sa participe si cateva MIG-uri, insa din cauza accidentului de la inceputul acestei saptamani, avionele supersonice au fost oprite la sol. Le-au tinut locul elicopterele PUMA.
 
Scopul principal al exercitiului a fost coordonarea diferitelor unitati si arme. Militarii au dorit sa testeze in ce masura pot efectua un atac simultan atat din aer cat si de pe sol. Pentru asta s-au folosit toate categoriile de munitie, de la gloante pana la rachete sofisticate lansate de la zeci de kilometri departare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu