marime text:

Sotul Madalinei revoltat ca parintii artistei spun ca testamentul sentimental e un fals!

"Vinde tot ce se poate vinde - casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani pentru pui mic." Scrisoarea lasata de Madalina Manole sotului ei este pe cat de tulburatoare, pe atat de pragmatica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cum un astfel de testament i-a intrigat pe parintii Madalinei care spun ca scrisoarea este un fals, sotul ei a citit astazi noi pasaje.

Mircea Petru: "Cum sa nu recunoasca scrisul copilului lor, cum sa nu recunoasca scrisul surorii, Marian nu este scrisul Magdei, aici cumva?!....de ce va purtati toti asa cu mine acum, de ce?... ce ati vrea de la mine, v-ar avantaja sa fiu mort si eu? Spuneti-mi, vreti sa trec drepturile de autor pe numele vostru, ar fi suficient? Sau vreti si casa de la Otopeni?

Intrebat de ce nu a scos scrisoarea pina acum Petru Mircea a avut o explicatie. "Magda, asa cum au fost, si-a iubit parintii, iar in aceasta scrisoare pe perintii ei ii numesti scumpi parinti, iar pe parintii mei ii numeste mama si tata, de aceea nu am scos scrisoarea asta"

Ultimele randuri au fost scrise cu un pix de alta culoare si sunt doar pentru Petru. Artista i-a dat cateva indicatii legate de averea lor.

"Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani, pentru pui mic (scoli) si ... pentru Mihaita, Marian, Mihaela...."

Adica pentru baietel dar si pentru frate sau cumnata. In zilele urmatoare in emisiunea Happy Hour, vor fi prezentate in premiera ultimele imagini cu Madalina Manole inainte sa se sinucida. S-a filmat singura in oglinda si a facut gesturi care dau de inteles ca astfel si-a luat adio de la cei dragi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu