marime text:

Sora politistului criminal din Oradea si-a inmormantat toata familia

Sute de oameni i-au condus sambata pe ultimul drum pe cei doi soti din Oradea si pe fiul lor, agent de politie, care i-a ucis, iar apoi si-a luat zilele. Din intreaga familie nu a mai ramas decat sora celui care a provocat intreaga tragedie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Drama care a zguduit o tara intreaga s-a produs miercuri seara. Innebunit ca parintii nu-i accepta relatia cu o femeie casatorita, care avea si un copil, agentul de politie de 33 de ani din Oradea i-a ucis, apoi a incercat sa-si ia viata. Sora lui de 26 de ani, Ramona, a ramas dintr-odata singura pe lume. Tanara a avut insa puterea sa se gandeasca si la suferinta altor oameni si a fost de acord sa doneze organele fratelui sau. Trei oameni la care au ajuns ficatul si rinchii politistului au fost astfel salvati.

Preotii au tinut o slujba dupa toate canoanele pentru cei doi soti, iar pentru fiul care si-a luat viata, au rostit cateva cuvinte, la locul unde a fost ingropat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu